Canada: Lynx Air vliegt van Toronto naar Orlando

Lynx lucht gelanceerd op vrijdag zijn eerste vlucht naar de Verenigde Statenvertrekkend vanaf de luchthaven Toronto Pearson en naar de nieuwe terminal C van de internationale luchthaven vanOrlando, Florida.

De nieuwe goedkope luchtvaartmaatschappij van Canada voert vier rechtstreekse vluchten per week uit tussen Toronto en Orlando op maandag, woensdag, vrijdag en zondag aan boord Boeing 737MAX gloednieuw. Om de eerste verbinding met de Verenigde Staten te vieren, biedt de lage prijs de mogelijkheid om een ​​vakantiepakket voor vier personen te winnen, inclusief vluchten, accommodatie en passen voor Walt Disney themaparken in Orlando. Het lanceert ook een promotie tot 30 januari, waarbij tot 50% korting wordt geboden op basistarieven op vluchten van Toronto naar Orlando, met promotiecode: FLYUSA.

Lynx Air betrad iets meer dan negen maanden geleden het Canadese luchtruim en we breiden al uit naar de Verenigde Staten. Het is opwindend! Het was niet moeilijk om Orlando als eerste Amerikaanse bestemming te kiezen. Met zijn beroemde pretparken, golfbanen van wereldklasse en natuurlijk zijn uitzonderlijke klimaat is het een populaire vakantiebestemming voor Canadezen. zei Merren McArthur, CEO van Lynx.

Het Noord-Amerikaanse netwerk van Lynx Air zal de komende weken verder worden uitgebreid, inclusief de geplande lancering van vluchten vanaf Calgary naar Phoenix, Los Angeles en Las Vegas. In totaal biedt het meer dan 5.000 zitplaatsen van en naar de Verenigde Staten, waardoor Canadezen een betaalbare optie krijgen om enkele van de meest populaire zonbestemmingen in het land van Uncle Sam te bezoeken.

Canada: Lynx Air vliegt van Toronto naar Orlando 1 Air Journal

@WaltDisneyWorld

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert