BtoB: Expedia lanceert Open World, een wereldwijd ecosysteem gewijd aan reizen

Op EXPLORE 22, het jaarlijkse partnerevenement dat deze week in Las Vegas wordt gehouden, Expedia-groep presenteert zijn nieuw technologieplatform en kondig een . aan nieuwe marktplaats net zoals nieuwe digitale tools speciaal ontwikkeld voor dereisindustrie.

De strategie van de Amerikaanse groep omvat drie niveaus die gericht zijn op het herdefiniëren van haar positionering in de reissector. Het biedt een nieuw technologieplatform genaamd Expedia Group Open World, gericht op het versterken van de industrie; een opnieuw uitgevonden marktplaats die partners beloont die uitzonderlijke reizigerservaringen leveren; en een focus op het ontwikkelen van technologie die de juiste informatie biedt om het vertrouwen van reizigers in reserveringen te vergroten.

We zijn niet meer dezelfde Expedia Group als in 2020, en zelfs minder dan in 2000, zegt zijn CEO, Peter Kern, verwijzend naar de oprichting van het bedrijf eind jaren negentig en het feit dat dit jaar de eerste persoonlijke editie van EXPLORE sinds 2020 is. We hebben de afgelopen twee jaar ons potentieel opnieuw uitgevonden en nu is het tijd om die veranderingen door te voeren. In plaats van een markt die verhandelbaar is geworden rond prijs, stellen we ons een wereld voor waarin reizigers de juiste keuze wordt geboden op basis van hun profiel, met transparantie over waarde en verwachtingen. We zijn verheugd om eindelijk de veranderingen te kunnen delen die we doorvoeren om deze visie te realiseren. »

Technologieplatform voor partners van elke omvang
Het nieuwe technologieplatform van Expedia Group Open World is ontworpen voor partners van elke omvang om de producten en diensten te configureren en te bedienen die nodig zijn om te slagen binnen het reisecosysteem. Het zal een compleet e-commerce-aanbod bieden door modules zoals betalingen, fraude, gesprekken en diensten te integreren, die elke partner kan gebruiken om zijn online aanwezigheid te versnellen en te optimaliseren, of zelfs zijn eerste stappen in de reissector te zetten.

Of je nu een bank bent met een loyaliteitsprogramma, een luchtvaartmaatschappij die haar aanbod wil uitbreiden, een reisagent die zich richt op specifieke behoeften of een TikTok-beïnvloeder die zijn volgers helpt dromen van hun volgende bestemming, het Open World-platform begeleidt iedereen die dat wenst. om deel uit te maken van de reisindustrie. Ons platform, gecombineerd met de nieuwe innovaties die vandaag zijn aangekondigd, wordt gedreven door onze wens om reizigers op de eerste plaats te zetten. We zijn er oprecht van overtuigd dat wanneer reizigers tevreden zijn, iedereen wint ‚, zegt Peter Kern.

BtoB: Expedia lanceert Open World, een wereldwijd ecosysteem gewijd aan reizen 1 Air Journal

@Expedia Groep

Door iedereen te helpen profiteren van onze technologie en ons aanbod, stelt Open World al onze partners in staat om te gedijen in de reismarkt met oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften, allemaal mogelijk gemaakt door onze kunstmatige intelligentie en machine learning. voegt Rathi Murthy, chief technology officer van Expedia Group toe. “ Ook in ons nieuwe platform wordt met de keuze rekening gehouden. Partners kunnen precies kiezen wat voor hen het beste werkt. »

Naarmate het platform groeit, wordt het een plek waar ontwikkelaars, data-analisten, marketeers en ondernemers nieuwe manieren kunnen creëren om reizen aan te moedigen en mensen in staat te stellen te reizen.

Marktplaats met beoordeling
Expedia Group kondigde ook een opnieuw ontworpen marktplaats aan die zich richt op de reizigerservaring. Met behulp van een schat aan gegevens, waaronder reizigersbeoordelingen en interacties met de klantenservice, krijgt elk hotel een nieuwe ’score‘ voor de gastervaring. Deze beoordeling heeft een directe invloed op de zoek- en sorteerfactoren die de zichtbaarheid in het Expedia Group Marketplace-algoritme stimuleren.

Partners ontvangen gepersonaliseerde informatie en aanbevelingen, in lijn met de verwachtingen van reizigers, waardoor ze hun score voor klantervaringen kunnen verbeteren. Het platform stimuleert partners om betere ervaringen te leveren door meer boekingen door te sturen naar mensen met hoge scores. Expedia Group wil dus sterkere en loyalere banden creëren tussen partners en reizigers.

We herdefiniëren onze marktplaats rond de reizigerservaring. Klanten zijn op zoek naar de best mogelijke ervaring, in alle prijsklassen en op alle sterrenclassificatieniveaus. Ons nieuwe systeem beloont partners die prioriteit geven aan de reizigerservaring en voldoen aan de verwachtingen die ze stellen “, legt Ariane Gorin, president van Expedia for Business, uit. “ We willen dat reizigers volledig tevreden zijn, en we willen er ook voor zorgen dat partners worden beloond voor de ervaringen die ze leveren. Ons doel is om vertrouwen op te bouwen bij reizigers. »

Hotelpartners kunnen nu bijvoorbeeld hun gastervaringsscore bekijken door in te loggen op Expedia Group Partner Central. De hotelclassificatie wordt de komende maanden zichtbaar voor reizigers. Ratings voor andere sectoren zullen later in het jaar zichtbaar worden.

Transparantie en vertrouwen
De Amerikaanse reisgroep heeft ook drie nieuwe functies geïntroduceerd die zijn ontworpen om vertrouwen op te bouwen in de koop- en boekingservaring van reizen.

-Reisdagboeken: om een ​​betere reisplanning mogelijk te maken, breidt Expedia Group Reisdagboeken uit naar meer productlijnen. Deze notitieboekjes bevatten alle elementen die met de reis te maken hebben, inclusief informatie over hotels, activiteiten, vluchten en nog veel meer. Met deze functies kunnen reizigers inchecken en items reserveren door de interoperabiliteit met reisgenoten te vereenvoudigen. Reisdagboeken zijn al een hit op Vrbo en worden deze zomer gelanceerd op Expedia, met aanvullende interoperabiliteitsfuncties die later dit jaar beschikbaar komen.

-Slim winkelen: slim winkelen maakt het voor reizigers gemakkelijker om aanbiedingen te vergelijken en te kiezen door een breder scala aan opties op één plek te bieden. Voor hotels omvat dit kamerdetails, categorieën en upgrade-opties; en voor vluchten omvat dit schema’s, tussenstops, stoelkeuze en het inchecken van bagage. Slimme aankopen bieden reizigers meer transparantie, terwijl partners mogelijk de mogelijkheid hebben om extra inkomsten te genereren. Deze functie is vandaag live voor hotels en zal binnenkort beschikbaar zijn voor vluchten.

– Prijstracker: de prijstracker toont aankomende trends en prijsschattingen als het gaat om het zoeken naar vluchten. Het stelt reizigers in staat om te zien hoe vluchtprijzen waarschijnlijk zullen veranderen, waardoor stress wordt verminderd en de mogelijkheid wordt geboden om met vertrouwen op het juiste moment te boeken. Voor partners moedigt het reizigers aan om vluchten te overwegen en te kopen die ze anders niet zouden boeken. Het volgen van prijzen is vanaf vandaag beschikbaar in de Expedia-app voor vluchten binnen de Verenigde Staten. Later dit jaar wordt het uitgebreid naar hotels.

Eindelijk, na de aankondiging van de lancering van een nieuw uniform loyaliteitsprogramma in 2021, heeft Expedia Group zojuist de naam One Key onthuld en het feit dat het vier van de loyaliteitsprogramma’s van de groep samenbrengt. Wanneer One Key volgend jaar wordt gelanceerd, kunnen alle leden voor het eerst punten verdienen en uitgeven op elke site van het merk Expedia Group, zoals Expedia, Vrbo of Hotels.com, voor elk product (vliegtuig, hotel, vakantiewoning, auto en cruisen).

BtoB: Expedia lanceert Open World, een wereldwijd ecosysteem gewijd aan reizen 2 Air Journal

@Berlijn-Brandenburg

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.