Austrian Airlines lanceert transatlantische route naar Boston

Oostenrijkse luchtvaartmaatschappijen geopend op 1eh Juli een nieuwe verbinding, zonder concurrentie, naar de Verenigde Staten, van Wenen naar Boston.

Het Oostenrijkse bedrijf, onderdeel van de Lufthansa-groep, zal tot zes keer per week de Amerikaanse metropool aan de oostkust bedienen. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing-767, met 211 zetels. De reistijd tussen Wenen en Boston, zo'n 6.500 kilometer verderop, bedraagt ​​ongeveer 9 uren. De vlucht wordt uitgevoerd op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, evenals elke andere dinsdag. Vertrek vanuit Wenen is om 10.40 uur en aankomst in Boston om 13.50 uur. De terugvlucht vertrekt om 17.10 uur uit Boston en arriveert om 07.25 uur in Wenen.

Met de toevoeging van Boston als nieuwe bestemming vergroot Austrian Airlines haar intercontinentale voetafdruk tot in totaal 18 bestemmingen, waardoor haar passagiers in 2024 meer dan 125 reisbestemmingen wereldwijd kunnen aanbieden.

“De Verenigde Staten zijn de belangrijkste langeafstandsmarkt voor de luchthaven van Wenen. Met de nieuwe directe verbinding naar Boston breidt onze nationale luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines haar aanbod in Noord-Amerika uit. De modernisering en uitbreiding van de langeafstandsvloot van Austrian Airlines tot elf Boeing 787 Dreamliners vergroot de aantrekkelijkheid van de luchtvaartmaatschappij voor reizen in Noord-Amerika en geeft een aanzienlijke impuls aan de economie en het toerisme van Wenen aan het begin van de zomer. zegt Julian Jäger, co-CEO en COO van de luchthaven van Wenen in een verklaring.

Austrian Airlines verbindt ook Chicago-O'Hare, Newark, New York-JFK, Los Angeles en Washington-Dulles in de Verenigde Staten.

Austrian Airlines lanceert transatlantische route naar Boston 1 Air Journal

©Oostenrijkse luchtvaartmaatschappijen

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert