Argentinië en Canada ondertekenen nieuwe luchtvervoersovereenkomst

De Canadese minister van Transport Pablo Rodriguez heeft een nieuw voorstel aangekondigd luchtvervoersovereenkomst tussen Canada en Argentiniëdie biedt extra voordelen voor reizigers zowel als Luchtvaartmaatschappijen van de twee landen.

De nieuwe overeenkomst zal de huidige luchtvervoersovereenkomst tussen Canada en Argentinië, waarover in 1979 werd onderhandeld, vervangen. De nieuwe overeenkomst zal het volgende omvatten: geen beperkingen op het aantal Canadese of Argentijnse luchtvaartmaatschappijen dat de markt kan bedienen, vluchten van passagiers of vracht die deze luchtvaartmaatschappijen kunnen opereren, en van steden die kunnen worden bediend in Canada en Argentinië

De overeenkomst biedt Canadese en Argentijnse luchtvaartmaatschappijen meer flexibiliteit, die desgewenst routes in andere landen kunnen exploiteren om passagiers of vracht op te halen en van boord te laten gaan op weg naar hun bestemming in Canada of Argentinië. rechten, waardoor luchtvaartmaatschappijen hun routeaanbod kunnen uitbreiden door commerciële samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder bedrijven uit andere landen.

Luchtvaartmaatschappijen kunnen dankzij deze uitgebreide overeenkomst onmiddellijk meer diensten aanbieden. Argentinië is, na Peru, de oudste toeristische markt van Canada in Zuid-Amerika. “ Als trotse Canadees van Argentijnse afkomst ben ik verheugd deze nieuwe overeenkomst aan te kondigen, die de nauwe relatie tussen Canada en Argentinië, een regionaal centrum van handel en investeringen, zal versterken. We werken er altijd hard aan om het verkeer van goederen, diensten en mensen over de hele wereld te vergemakkelijken, en deze nieuwe overeenkomst zal de Canadezen helpen precies dat te doen », verwelkomde minister Pablo Rodriguez.

Argentinië en Canada ondertekenen nieuwe luchtvervoersovereenkomst 1 Air Journal

@Toronto-Pearson

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert