Air India lanceert Premium-verkoop

De luchtvaartmaatschappij Air-India opende de verkoop voor zijn nieuwe premium klassemomenteel alleen beschikbaar op drie routes tussen India en de VERENIGDE STATEN.

Net als Vistara, dat fuseert met de nationale luchtvaartmaatschappij binnen de Tata Group, wordt nu Premium class aangeboden op vluchten vanaf 15 mei 2023, op de volgende drie routes: tussen Bangalore of Mumbai En san franciscoen tussen mumbai En New York. Een beperking vanwege het aantal Boeing 777-200LR gehuurd van Delta Air Lines, en die al zijn uitgerust met 48 zitplaatsen in Premium in 2+4+2 (19 inch breed, met 38 inch ruimte tussen de rijen, verstelbare voetsteunen en hoofdsteunen en een rugleuning van 5 inch). Zijn 777’s zullen dan de eerste in het land zijn die vier reisklassen aanbieden.

Premium Economy-klanten ontvangen een gratis TUMI-comfortpakket (speciaal ontworpen voor Air India) bestaande uit een paar vliegsokken, oogmasker, MALIN + GOETZ lipbevochtiger en pen, naast tapijtslippers. Klanten ontvangen ook hoofdtelefoon met ruisonderdrukking te gebruiken tijdens de vlucht om de ervaring van Air India’s in-flight entertainment system (IFE) aan te vullen, volgens een persbericht van laatstgenoemde.

Bij deluchthaven, kunnen Premium Class-klanten „inchecken bij speciale balies en profiteren van prioriteitslabels die op hun ingecheckte bagage zijn aangebracht“; zij zullen „een van de eersten zijn die aan boord gaan“.

Air India-CEO Campbell Wilson zei: De populariteit van Premium Economy is onder reizigers over de hele wereld gegroeid doordat mensen steeds vaker kiezen voor verbeterde maar betaalbare vluchtervaringen. We zijn verheugd om voorlopig een onderscheidende Premium Economy-ervaring voor onze klanten op geselecteerde vluchten te introduceren, en zijn van plan dit uit te breiden naar vele andere routes zodra we onze vloot uitbreiden en moderniseren. Dit is weer een stap voorwaarts in onze oprechte en voortdurende inspanningen om Air India om te vormen tot een moderne, wereldwijde luchtvaartmaatschappij die producten en servicestandaarden van wereldklasse aanbiedt. „.

Air India lanceert Premium 1 verkoop Air Journal

©Air India

Air India lanceert Premium 2 verkoop Air Journal

©Air India

Air India lanceert Premium 3 Air Journal-verkoop

©MitRebuad

Add a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert